topp

Om Klinsj

Klinsj
Trioen Klinsj har jobbet aktivt sammen siden august 06. Musikken tilhører den moderne jazztradisjonen, hvor den tradisjonelle jazzen med elementer fra frijazz møter klassisk musikk. Bandet har et energisk utrykk med en smule inspirasjon fra den elektriske 70 talls jazzen. Bandet har gjort en rekke jobber rundt om i Norge og har opparbeidet ett særegent sound. Trioen planlegger en utgivelse våren 2010.
bunn
topp Klinsj

Thomas Szabo (gitar)

Studerte ved Jazzlinja i Stavanger, hvor han var svært aktiv. Thomas har vært inspirert av en rekke moderne jazzgitarister som Terje Rypdal, John Abercrombie, Bill Frisell og mange fler. Han er en aktiv kompoist i denne trioen. Thomas har spilt i store deler av vårt lange land samt en rekke store jazzfestivaler. våren 2010.
bunn
topp Klinsj

Mats Monstad (trommer)

Studerte ved Jazzlinja i Stavanger, og kom til Oslo etter endt studie i 2004. Mats har vært med i en rekke konstellasjoner hvor han har spilt med en rekke av de mest respekterte musikerne i Norge som f.eks Gutvik/Hana drumensamble med Paal nilsen Love , Anders Hana, Ketil Gutvik. Har mer faste prosjekter som denne trio , jazzrockbandet Mogens, MGN trio med Ketil Gutvik og Atle Nymo. Har også spilt konserter med Kjetil Møster, Fode Gjerstad, Per oddvar Johansen, Nils Olav Johansen, Mats Eilertsen for og nevne noen. Mats skriver også musikk i denne trioen. 2010.
bunn
topp Klinsj

Kjetil Lundø (kontrabass)

Utdannet klassisk ved Grieg Akademiet i Bergen. Kjetil er kanskje mest kjent som bassist i det forrige bandet til Christina Bjordal hvor pianisten Sviein Olav Herstad var med. Han er svært aktiv i rikskonsertene på vestlandet med  Nils Økland. Han har også vært aktiv på østlandet med div. Prosjekter.
bunn